Hakkımda

Hakkımızda

AK DEĞİRMEN MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ; tarıma dayalı, hasat sonrası endüstriyel gıda işletme makinelerin imalatını yapmak üzere kurulmuştur. Fabrikamız Gaziantep 1. Organize Sanayi bölgesinde 8.000 m2 alan üzerinde 5.000 rn2 kapalı alanda üzerine konuşlanmıştır.

Üretimlerimiz arasında her kapasitede, anahtar teslimi, kompakt ve katlı binalar için un fabrikaları, irmiktesisleri, mercimek fabrikaları, bulgur fabrikaları, bakla tesisleri her türlü bakliyat ve hububat temizleme,eleme ve sınıflandırma makineleri ve tohum temizleme ve ilaçlama makineleri bulunmaktadır.

Öncelikli hedefimiz kalitedir.Makinelerimiz en son teknolojiye ve Avrupa Birliği uyum çalışmalarıçerçevesinde EC, EEC direktiflerine ve CE işaretleme kurallarına ve TS-EN-ISO 9001 :2008 standartlarınauygun olarak üretilmektedir. Firmamız CE,TSE ve ISO 9001:2008 kalite belgelerine sahiptir. Diğer hedeflerimiz; güvenilir dürüst satıcı ve imalatçı olmak, müşteriye hızlı ve kaliteli servis sağlamaktır.

Firmamız üretiminin 90 % ' ni ihraç etmekte olup yapmış olduğumuz tesisler Kazakistan, Gürcistan,S. Arabistan, Suriye, Mısır. Irak, Özbekistan ve Kırgızistan’da çalışmaktadır.